Firmaprofil

Viftrup Jespersen er en virksomhed, som har rødder i det vestjyske. Virksomheden blev etableret helt tilbage i år 1930 af Poul Viftrup Jespersen og har de sidste 85 år været med igennem elektrificeringen af hele midt- og vestjylland og med arbejdsopgaver og kunder i både ind- og udland er vi en foretrukken samarbejdspartner for mange. Virksomheden er i dag ejet af Anders Elkjær som også selv har rødder i det vestjyske. Anders er opvokset på et landbrug i Videbæk området og med en uddannelse som både automatikfagtekniker og Maskinmester, kombineret med en årelang ansættelse hos både Arla Foods og Mærsk Oil, supplerer han Viftrup Jespersen A/S med de kvaliteter både store og små virksomheder efterspørger hos deres underleverandører i dag.

Hos os kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver som vi udfører, og vi har sans for detaljerne. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private, erhverv og industri. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. - Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Viftrup Jespersen løser både små og store opgaver med stort omhu og med vores egen sikkerhed for øje. Med den ekspertise vi har, er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede og kundens behov er i centrum. Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper, så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have lavet, så kan vi ordne det for dig. Dette gælder privatboliger, kontorer, industri, landbrug og mange andre projekttyper. Vi kommer gerne forbi og tager en uforpligtende snak om din opgave.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi vil kunne stå inde for.

Unknown 6     

 

14478356 viftrup jespersen overtager brocon 1

Brocon El-teknik blev pr. 1. oktober 2016 en del af Viftrup Jespersen A/S
Det betragtes mere som en sammenlægning end som en overtagelse, derfor vil der ikke være de store ændringer for jer kunder.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os i dag

Adresse 

Nygade 19
6920 Videbæk

Industriarealet 42
6990 Ulfborg

 

Kontakt info

Firma info