Viftrup Jespersen A/S

Viftrup Jespersen er en virksomhed, som har rødder i det vestjyske. Virksomheden blev etableret helt tilbage i år 1930 af Poul Viftrup Jespersen og har de sidste 90 år været med igennem elektrificeringen af hele midt- og vestjylland og med arbejdsopgaver og kunder i både ind- og udland er vi en foretrukken samarbejdspartner for mange.

Virksomheden er i dag ejet af Anders Elkjær som også selv har rødder i det vestjyske. Anders er opvokset på et landbrug i Videbæk-området, og med en uddannelse som både automatikfagtekniker og Maskinmester, kombineret med en årelang ansættelse hos både Arla Foods og Mærsk Oil, supplerer han Viftrup Jespersen A/S med de kvaliteter både store og små virksomheder efterspørger hos deres underleverandører i dag.

Hos Viftrup Jespersen A/S kan du være sikker på kvalitets-løsninger i alle aspekter. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private, landbrug, erhverv og industri. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. – Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

 

Om os

Hos Viftrup Jespersen A/S er vi godt 60 engageret og kompetente medarbejdere, som alle ligger et stort arbejde i de opgaver vi udfører, går op i detaljerne og drager nytte af hinandens ekspertise.  

Mission

Ved hjælp af engagerede medarbejdere at udvide virksomheden til en størrelse som ikke gør os store og “dovne”, men mellemstor, hurtig og omstillingsparat. Kunderne skal være vores ambassadører og primært selv vælge os fordi de har hørt godt om os. Ikke fordi vi altid er billigst, men fordi vi leverer langtidsholdbare kvalitets løsninger som skaber værdi og hvor store og små opgaver prioriteres lige højt.

Vision

Selvledelse skaber et tæt kollegialt sammenhold, hvor vi kan have det sjovt, selvom vi arbejder seriøst og med individuelt ansvarsområde.

Selvledelse skaber vækst.

Vi løser både små og store opgaver med stort omhu

Viftrup Jespersen A/S løser både små og store opgaver, med den ekspertise vi har i dag, er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede og dine behov er i centrum. Vi kan arbejde på tværs af forskellige opgavetyper, så det er i princippet ligegyldigt hvad du skal have lavet, så kan vi ordne det for dig; traditionelle installationer, bygnings-installationer, automation, netværks-installationer, nedgravning af kabel og mange andre projekttyper.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi vil kunne stå inde for, da det er vores mission at leverer kvalitet. 

Videbæk afdeling

Anders Elkjær
Maskinmester/Aut. El-installatør

ael@viftrup.dk

Lars Erik Pedersen
Bogholderichef

lep@viftrup.dk

Morten Velbæk
Serviceleder El

mvb@viftrup.dk

Bjarne Mikkelsen
Projektingeniør

bmi@viftrup.dk

Jens Jørgen Jørgensen
Entreprenørformand projekter

jjj@viftrup.dk

Benjamin Jensen
Entreprenørformand Eftertilmeldinger

bj@viftrup.dk

Ulfborg afdeling

Jens Albertsen
Elektriker

ja@viftrup.dk

© Copyright 2017 Viftrup Jespersen A/S. All Rights Reserved.