Industri

Industri-installationer er et af vores specialer, og vi kan tilbyde maskin- og bygningsinstallationer

blandt andet nye installationer, ændring af eksisterende installationer, projektering, vejledning samt eldokumentation.

Vi er specialiseret i drift og vedligehold af produktionsanlæg, som altså sikrer dig en kompetent samarbejdspartner ved reparation af anlæg til driftsassistance og ved fejl og nedbrud. Ved at vælge os som samarbejdspartner bliver reparation af fejl og nedbrud udført med høj kvalitet og effektivitet således, at fejlens effekt på omkostningen holdes nede.

Vi tilbyder levering, opsætning samt tilslutning af

Effekttavler

Programmering og fejlfinding

af PLC systemer

Styretavler

CTS installationer

(Central tilstandkontrol og styring)

Maskintavler

Styretavler er et af vores specialer, hvor vi har kompetente medarbejdere til at udføre et godt resultat.


Vi bygger selv styretavler og kombinerede styre- og krafttavler. Det er vigtigt at huske, at styretekniske design er dynamisk, som løbende kan justeres i anlæggets opbygning eller hvis der skal opkobles nye funktionaliteter. Også her er det en stor fordel, at vi selv producerer styretavlerne, således at vi kan korrigere i eldokumentationen.Fra komplette styringsløsninger med PLC/HMI- programmering til optimering af eksisterende styresystemer.

Når vi bygger styretavler, indgår der næsten altid en PLC. Vi udarbejder den for dig efter dine kravspecifikationer eller også har du en styringsbeskrivelse, som vi koder PLC-programmet efter. Mange styringer kræver et HMI-interface, hvor der anvendes et panel eller en SCADA-løsning. Vi har en række samarbejdspartner og kan derfor altid parre den helt rigtige PLC og SCADA-programmering.


Kravene til maskinernes styretavler bliver større og større især inden for programmering, så vores programmør holder sig løbende opdaterede.

Vi er et godt team af

dygtige industrielektrikere

- hvis du ønsker en stabil samarbejdspartner med mangeårig erfaring

indenfor store og små bygnings- samt automationsentrepriser

og almene vedligeholdelsesopgaver.

CTS-anlæg

Central Tilstandskontrol og Styring af ventilation-, varme-, køleanlæg samt andre klimatekniske installationer. CTS-strategi er baseret på åbne standarder ved udvidelse eller sammenbygning af eksisterende CTS-anlæg. Strategien sikrer, at kommunikationen mellem eksisterende og nye CTS-anlæg får en åben kommunikationsprotokol via en standardbrugerflade.

Hvis anlægget skal udvides eller hvis flere CTS-anlæg af forskellige fabrikater skal sammenbygges, så anbefaler vi anvendelse af SCADA-system (Supervisory control and data Acquisition) til registrering, styring og betjening. Man ser, at flere og flere vælger at få tilkoblet CTS og IBI, hvor ABA er integreret i CTS og IBI systemet.

Netværksinstallation

Vedrørende netværksinstallation har vi erfaring med projekteringer til standardløsninger, PDS-kabling, UTP, STP samt fiberløsninger.

Med en PDS-installation kan hele netværket samles i en og samme løsning. Dermed er det ikke kun en stabil internetudbyder, men også en stabil og fremtidssikret IT-infrastruktur. 

Vi er certificerede af CommScope®

Vi er certificerede af CommScope® (tidligere TE Connectivity®) som ND&I installatør,

og kan derfor tilbyde en 25 års system- og ydelsesgaranti på AMP NETCONNECT® installationer.

Det betyder, at vi har certificerbare løsninger og langsigtet systemgaranti indenfor datakabling

i kobber- og fiberinstallationer. Hos os er du altså sikret langbare kvalitetsløsninger.

Der tilbydes små udvidelser, oprydning i krydsfelter, etablering af kobber, fiberkabling samt rådgivning.

Vi er certificerede af CommScope® (tidligere TE Connectivity®) som ND&I installatør, og kan derfor tilbyde en 25 års system- og ydelsesgaranti på AMP NETCONNECT® installationer.

Det betyder, at vi har certificerbare løsninger og langsigtet systemgaranti indenfor datakabling i kobber- og fiberinstallationer. Hos os er du altså sikret langbare kvalitetsløsninger. Der tilbydes små udvidelser, oprydning i krydsfelter, etablering af kobber, fiberkabling samt rådgivning.

Dokumentation på

høj sikkerhed

El-dokumentation udføres primært for at sikre vores kunder, at elinstallationen er opsat efter foreskrevne regler og direktiver. El-dokumentation bliver foretaget ved brug af specielle tegneprogrammer og indeholder eksempelvis en komplet nummerering af ledning, kabler og andre komponenter i et specifikt anlæg, PLC, styretavle og lign.

Vi følger bekendtgørelsen og standarder, så du kan vide dig sikker på, at sikkerheden bliver opfyldt.