Industri

Industri-installationer er et af vores specialer, og vi kan tilbyde maskin- og bygningsinstallationer som f.eks. nye installationer, omforandringer, projektering, vejledning samt eldokumentation.

Fremtidssikrede industrielle automationsløsninger. Vi har i mange år leveret fremtidssikret automationsløsninger til Arla foods ingredients (DP og Arinco). Vi er specialiseret i drift og vedligehold af produktionsanlæg, som sikrer dig en kompetent samarbejdspartner ved reparation af anlæg til driftsassistance og ved fejl og nedbrud.

Vi tilbyder levering, opsætning samt tilslutning af:

  • Effekttavler
  • Styretavler
  • CTS (Central tilstandkontrol og styring) installationer
  • Maskintavler
  • Programmering og fejlfinding af PLC systemer

Styretavler er en af vores specialer, hvor vi har kompetente medarbejdere til at udføre et godt resultat. Vi bygger styretavler og kombinerede styre- og krafttavler. Styretavler er en forudsætning for det meste af den automation der findes.

Det styretekniske design er dynamisk, der kan løbende justeres i anlægges opbygning eller hvis der skal opkobles nye funktionalitet, her er det en kæmpe fordel at vi selv producerer styretavlerne, således at vi kan korrigere i el dokumentationen.

Fra komplette styringsløsninger med PLC/HMI- programmering, til optimering af eksisterende styresystemer. Når vi bygger styretavler, indgår der næsten altid en PLC. Vi udarbejder den for dig efter dine kravspecifikation eller også har du en styringsbeskrivelse som vi koder PLC programmet efter. Mange styringer kræver et HMI interface, hvor der anvendes et panel eller en SCADA løsning. Vi har en række samarbejdspartner og kan derfor altid parre den helt rigtige PLC og SCADA programmering.

Kravene til maskinernes styretavler bliver større og større især inden for programmering så vores programmør holder sig løbende opdaterede.

Vi er et godt team af dygtige industrielektrikere.
Kontakt os hvis du ønsker en stabil samarbejdspartner med mangeårig erfaring indenfor store og små bygnings- samt automationsentrepriser og almene vedligeholdelsesopgaver.

© Copyright 2017 Viftrup Jespersen A/S. All Rights Reserved.