Om os

Virksomheden er i dag ejet af Anders Elkjær, som også selv har rødder i det vestjyske. Anders er opvokset på et landbrug i Videbæk-området, og med en uddannelse som både automatikfagtekniker og Maskinmester, kombineret med en årelang ansættelse hos både Arla Foods og Mærsk Oil, supplerer han Viftrup Jespersen A/S med de kvaliteter både store og små virksomheder efterspørger hos deres underleverandører i dag.

Hos Viftrup Jespersen A/S kan du være sikker på kvalitetsløsning i alle aspekter. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private, landbrug, erhverv og industri. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os nu

Kontakt os her


Udfyld formularen

Vi kontakter dig snarest muligt, og bestræber os på at vende tilbage til dig inden for tre hverdage.

Har du et akut problem, så er du altid velkommen til at ringe til os på 9717 1644

Hvem er vi?

Hos Viftrup Jespersen A/S er vi godt 60 engagerede og kompetente medarbejdere, som alle lægger et stort arbejde i de opgaver vi udfører, går op i detaljerne og drager nytte af hinandens ekspertise. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten og vil stå inde for alle de produkter og services vi leverer. Hos Viftrup Jespersen er den gode indsats værdsat og vores medarbejdere skal ikke mangle de redskaber, der skal til for at løse opgaven og øge effektiviteten for at gøre kunden tilfreds.

Mission

Vores mission er, at vi skal være den foretrukne teknikentreprenør i Vestjylland. Vi udfører og leverer løsninger inden for elinstallationer og entreprenørarbejde med en høj grad af kvalitet og jysk ordentlighed.

Vision

Vores vision er at udvide virksomheden, ved hjælp af engagerede medarbejdere, til en størrelse, som ikke gør os stor og ”doven”, men mellemstor, hurtig og omstillingsparat. Vi arbejder efter værdien i selvledelse. Selvledelse skaber et tæt kollegialt sammenhold, hvor vi kan have det sjovt, selvom vi arbejder seriøst og med individuelt ansvarsområde.